Om KajakSport

Foto: Pia B. Hansen

 

Hvem er vi?

KajakSport er en forhandler, der bygger på passionen for kano- og kajaksport. KajakSport sælger kvalitetsprodukter til både motions- og konkurrenceroeren. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, hvorfor vi altid er klar med råd og vejledning til køb af udstyr.

Da vi ved, at der kan ske uheld med udstyret, tilbyder vi endvidere reparation af kajakker og kanoer samt materiel.
 

Kim Kristensen

Kim har roet både kano og kajak siden 1980’erne og har de sidste godt 18 år trænet børn og unge samt instrueret voksne. Kim har således indgående kendskab til det rette udstyr til alle aldre og niveauer af kano- og kajaksporten.

Kim har endvidere stor erfaring med reparation af alle typer af skader på kajakker samt på pagajer.
 

Henriette Engel Hansen

Henriette har på elitesiden deltaget ved 3 Olympiske Lege og har været verdensmester 5 gange. Henriette har været en fast del af det danske kano og kajakforbunds sprint-landshold i perioden 2006 til 2016. Hun har derudover deltaget i landholdsaktiviteter på maraton siden 2005. Henriette har i mere end halvdelen af hendes landholdskarriere roet i Vajdas kajakker og har således stor indsigt i Vajdas produkter.

Henriette har blandt andet indgående kendskab til træningsplanlægning, tekniktræning og mentalt arbejde omkring toppræstationer. Henriette har i hele hendes kajakkarriere deltaget aktivt i klubarbejde vedr. træning og motivation af børn, unge og motionister. Hendes mangeårige erfaring med både bredde- og eliteidræt gør Henriette i stand til at formidle og videregive kajaksportens elementer på alle niveauer.